Anderzorg kraampakket

*

Wauw! Gefeliciteerd, je bent zwanger en de bevalling komt steeds dichterbij. Hoe spannend is het om je kleintje straks te ontmoeten en eindelijk vast te kunnen houden? Om zo goed mogelijk op de bevalling voorbereidt te zijn, is het belangrijk dat je een aantal medische producten in huis haalt. Deze producten worden namelijk door de verloskundige en de kraamverzorgende gebruikt om je te verzorgen tijdens de bevalling en in de kraamperiode. Op deze pagina lees je welke producten er in het Anderzorg kraampakket zitten en op welke manier je dit bij je zorgverzekeraar kunt aanvragen. Verder brengen wij je graag op de hoogte van interessante aanbiedingen op babyproducten en nog veel meer.

Welle producten vind je in het Anderzorg kraampakket terug?

Het Anderzorg kraampakket bestaat uit een aantal essentials die onmisbaar zijn tijdens je bevalling en de kraamperiode die daarop volgt. De inhoud van de babybox bestaat vooral uit medische producten. Dit kunnen matrasbeschermers, wondkompressen, inleg- en kraamverband, onderleggers en desinfecterende middelen zoals handgel of ontsmettingsalcohol zijn. Het is goed om rekening te houden met de besteldatum van het kraampakket. Om alles op tijd in huis te hebben, kun je het beste in de 6e maand van je zwangerschap de babydoos al aanvragen. Zo ben je ultiem voorbereidt op je bevalling en de ontmoeting met je baby.

Op welke manier kun je het Anderzorg kraampakket aanvragen?

Ben je zwanger van een kleintje? Dan heeft Anderzorg iets moois voor je samengesteld. Je kunt het Anderzorg kraampakket tegen een voordelige prijs aanvragen. Het pakket bevat alles wat je tijdens je bevalling en je kraamperiode nodig hebt. De betaling kan alleen via iDeal geregeld worden, dus zorg ervoor dat je internetbankiert, voor je het Anderzorg kraampakket aanvraagt. Het mooie is dat het babypakket al binnen 3 dagen bij je wordt thuisbezorgd, nadat jij je ervoor hebt aangemeld. Anderzorg biedt geen gratis kraampakket aan, aangezien de premie dan lager kan worden gehouden. Anderzorg verwelkomt jaarlijks zo’n 2500 nieuwe baby’s van Anderzorg verzekerden. Geniet van je zwangerschap en van harte gefelicteerd met je baby.

Blijf altijd op de hoogte van interessante aanbiedingen voor babyproducten

Nu je weet hoe jij je eigen Anderzorg kraampakket kunt aanvragen, is het wel zo leuk om ook op de hoogte te blijven van (gratis) babycadeautjes, tips en aanbiedingen. Dit kun je doen door je mailadres gratis achter te laten op BabydozenAanvragen.nl. Wanneer je dit doet sturen wij je zo nu en dan handige en informatieve mails toe. Hoe leuk is het om gratis proefpakketten van verschillende babyproducten met je kindje uit te proberen? Op die manier komen jullie erachter welke merken en producten het beste bij jullie passen.

De babytips helpen je vooral op weg gedurende je kersverse ouderschap. Er kan de eerste periode met je baby veel op je afkomen, vandaar dat de tips een fijne houvast kunnen bieden. Het maakt niet uit of jij je eerste, tweede, of derde kindje verwelkomt, de tips kunnen je altijd helpen om tot nieuwe inzichten te komen.

5/5 - (10 stemmen)