Babypoint Geboortepakket

*

Weet jij nog hoe jij je voelde op het moment dat je erachter kwam dat je zwanger was? Nu is het al bijna tijd om je kleintje op de wereld te zetten. Na de bevalling gaat er een nieuwe periode met je baby van start en kun je eerst van de kraamtijd genieten. Wist je dat je gratis babydozen kunt aanvragen bij verschillende babymerken en supermarkten? Op deze pagina lees je welke spulletjes je in het Babypoint Geboortepakket kunt terugvinden en hoe je deze babydoos kunt aanvragen. Verder leggen wij je graag uit op welke manier je van interessante aanbiedingen voor babyproducten op de hoogte kunt blijven.

Welke fijne spulletjes zitten er in het Babypoint Geboortepakket?

Het Babypoint Geboortepakket bestaat vooral uit handige spulletjes voor jezelf en de baby, informatieboekjes, productinformatie en verschillende aanbiedingen. Verder is er speciaal voor het Babypoint Geboortepakket een informatief boekje over borstvoeding geschreven. Dit boekje helpt je om meer over het geven van borstvoeding te weten te komen. Niet iedere mama kan of wil borstvoeding geven, wat helemaal niet erg is. Dit boekje legt er alles over uit en zorgt ervoor dat jij je niet rot voelt als je bijvoorbeeld te weinig moedermelk produceert. Je ontvangt het boekje fysiek in de babydoos of je krijgt een link waar je het boekje gratis kunt downloaden.

Verder zitten er vaak proefverpakkingen van luiers, fruithapjes of andere interessante producten voor je baby in. Door de producten eerst samen uit te proberen, komen jullie erachter wat het beste bij jullie past.

Op welke manier kun jij je eigen Babypoint Geboortepakket aanvragen?

Het Babypoint Geboortepakket kun je op een andere manier aanvragen dan je van andere winkels, supermarkten of babymerken gewend bent. Dit babypakket kun je namelijk via je verloskundige of het ziekenhuis aanvragen. Je zou ook langs de Babypoint stand op de Negenmaandenbeurs kunnen gaan. Dan krijg je het pakket direct mee en kun je thuis de informatieve inhoud van de babydoos rustig doorkijken. Vraag je verloskundige of het ziekenhuis waar je bevalt dus vooral om een verwijzing naar deze specifieke babydoos. Het is fijn om meer over je kindje en jezelf te leren. Op die manier raak je niet direct in paniek en heb je informatie bij de hand waar je altijd op terug kunt vallen.

Blijf op de hoogte van toffe aanbiedingen via BabydozenAanvragen.nl

Nu je weet hoe en waar jij je Babypoint Geboortepakket kunt aanvragen, wil je misschien van meer tips en aanbiedingen op de hoogte gehouden worden? Via BabydozenAanvragen.nl kun jij je mailadres gratis achterlaten. Wij zorgen ervoor dat je zo nu en dan fijne aanbiedingen en tips voor gratis babycadeautjes opgestuurd krijgt. Verder kunnen wij je als kersverse ouder zijnde voorzien van handige tips in de eerste periode met je kindje. Jij bent misschien voor het eerst ouder, maar anderen zijn je voorgegaan. De tips zijn daarom een mooie basis, waar je ieder moment op terug kunt vallen.

Tijdens de hectische kraamperiode is het fijn om je zelfverzekerd en goed te voelen. Doe er daarom alles aan om stress bij jezelf en je kleintje te voorkomen en vraag om hulp als je dat nodig hebt.

5/5 - (30 stemmen)