Natalis kraampakket

*

Gefeliciteerd! Je staat op het punt om mama te worden of je hebt net je eigen wondertje op de wereld gezet. In de eerste periode met je kleintje kan er veel op je afkomen. Alles is nieuw en je leert de wereld opnieuw met je baby te ontdekken. Hoe fijn is het om goed op de bevalling en de kraamperiode voorbereid te zijn? Op deze pagina lees je wat je van het Natalis kraampakket kunt verwachten en waarom het belangrijk is om je goed op de bevalling en de kraamperiode voor te bereiden. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om van de liefste gratis babycadeaus en handige aanbiedingen op het gebied van babyproducten op de hoogte te blijven.

Wat kun je van het handige Natalis kraampakket verwachten?

Ben je verzekerd bij Natalis? Dan kun je op het moment dat je zwanger bent het Natalis kraampakket aanvragen. Voor aanvullend verzekerden is dit pakket gratis. Heb je een basisverzekering? Dan kun je het pakket tegen een kleine vergoeding bij je in huis halen. Het Natalis kraampakket bestaat uit medische en verzorgende producten die je tijdens de bevalling en de kraamperiode nodig hebt. Het gaat dus echt om producten waar de verloskundige en de kraamverzorgende mee dienen te werken tijdens je bevalling en de kraamperiode die daarop volgt. In het Natalis kraampakket vind je bijvoorbeeld wondkompressen, steriele gaasjes, kraamverband, matrasbeschermers en een navelklem terug.

Waarom is het belangrijk om je goed voor te bereiden op je bevalling en de kraamperiode?

Je bevalling en kraamperiode hebben een grote impact op je lichaam en geest. Allereerst ben je een sterke supervrouw omdat jij je kindje op de wereld weet te zetten. Je lichaam zet de knop om in een overlevingsmodus op het moment dat je bevalt en zorgt ervoor dat je kindje veilig ter wereld kan komen. Om je fysieke gesteldheid te kunnen waarborgen, helpt het Natalis kraampakket de verloskundige en kraamverzorgende aan de juiste medische en verzorgende producten. Daarnaast is het een goed idee om een voorraad van medische producten in huis te hebben, zodat je vlak voor, tijdens of na de bevalling niet hoeft te stressen of je wel voldoende middelen bij de hand hebt.

Bespaar geld en blijf op de hoogte van de leukste gratis babycadeaus en aanbiedingen

Ben je blij met je Natalis kraampakket en zou je meer tips voor gratis babycadeautjes ontvangen? Door je e-mailadres gratis achter te laten op BabydozenAanvragen.nl, word je automatisch op de hoogte gehouden van interessante aanbiedingen op babyproducten. Daarnaast krijg je een melding wanneer er schattige gratis babycadeautjes aan te vragen zijn en ontvang je handige babytips. Als kersverse ouder zijnde, vraag jij je wellicht af hoe iedereen met een baby dat toch doet? De tips helpen je om je kindje beter te leren kennen, signalen te leren lezen en een betere band met je kleintje op te bouwen.

Hoe fijn is het om tips van andere ouders te ontvangen? Je hoeft ze natuurlijk niet letterlijk op te volgen, maar je hebt in ieder geval een basis waar je op terug kunt vallen als het je even te veel wordt.

Rate this page