DSW kraampakket

*
DSW kraampakket

Hoe bijzonder is het dat jij je baby iedere dag meer voelt groeien in je eigen lichaam? Moeder worden is spannend, maar ook het leukste dat er is. Om je van tevoren voldoende op de bevalling en de kraamperiode voor te bereiden, voorkom je stress op het laatste moment. Vraag je kraampakket daarom op tijd aan bij je zorgverzekeraar. Op deze pagina lees je wat je van het DSW kraampakket kunt verwachten en op welke moment jij je persoonlijke kraampakket kunt aanvragen. Verder kom je erachter op welke manier je van de meest interessante aanbiedingen op babyproducten en nog veel meer leuks op de hoogte kunt worden gehouden.

Wat kun je van het DSW kraampakket verwachten?

Wanneer je aanvullend verzekerd bent via deze zorgverzekeraar, kun je een gratis DSW kraampakket aanvragen. Het kraampakket bevat voldoende medische producten waarmee jij je bevalling en kraamperiode doorkomt. De medische producten worden door de verloskundige en kraamverzorgende ingezet tijdens je bevalling en de kraamperiode. De medische producten die je ontvangt zijn onder andere matrasbeschermers, een navelklem, steriele gaasjes, wondkompressen, kraamverband een stretchbroekje en desinfecterende middelen. Dit zorgt ervoor dat je gezondheid voorop blijft staan en jij je zo snel mogelijk weer lekker in je vel voelt.

Op welk moment kun je jouw DSW kraampakket aanvragen?

Het DSW kraampakket kun je aanvragen als je zwanger bent en je een aanvullende zorgverzekering bij deze zorgverzekeraar afneemt. Een zwangerschapsverklaring is niet nodig om in aanmerking te komen voor dit pakket. Je kunt het DSW kraampakket aanvragen door in te loggen op MijnDSW, of door telefonisch contact met hen op te nemen. De leverancier van deze geboortedoos is Natalis. Zij nemen contact met je op omtrent de uiteindelijke leverdatum van het kraampakket. Het wordt in ieder geval binnen 2 weken na aanvraag naar je woonadres gestuurd.

Ben je woonachtig in Vlaardingen, Schiedam of Delft? Dan zou je er ook voor kunnen kiezen om het kraampakket zelf op te komen halen bij het DSW loket. In regio Haaglanden (Nootdorp, Zoetermeer, Rijswijk, Pijnacker en het Westland) kun je het pakket bij het rijdende loket ophalen.

Meld je nu aan en mis geen enkele interessante aanbieding meer

Nu je meer over het DSW kraampakket te weten bent gekomen, kun jij je op meer leuke en gratis babycadeautjes oriënteren. Via  BabydozenAanvragen.nl kun jij je gratis aanmelden voor mails omtrent gratis babycadeaus, babytips en aanbiedingen op handige babyproducten. Samen met je kleintje ontdek je de wereld. Welke fruithapjes, luiers en crèmepjes passen bij jullie smaak en wens? Als mama zijnde, mag je niet vergeten om tijdens en na de kraamperiode extra goed voor jezelf en je kleintje te zorgen. Kom bijvoorbeeld tot rust tijdens een heerlijk warm bad met je baby. Rustgevende shampoo’s en douchegels helpen jullie om lekker tot rust te komen.

Hoe leuk is het als je bepaalde proefpakketten gratis met je baby kunt uitproberen? Mis nooit meer een aanbieding op je favoriete babymerk en ontvang tips hoe je het kersverse ouderschap helemaal eigen kunt maken. Schrijf je vandaag nog in, door je mailadres bij ons achter te laten!

5/5 - (13 stemmen)