Ditzo kraampakket

*
ditzo kraampakket aanvragen

Zwanger zijn is iets heel moois. Vanaf het moment dat jij je wondertje in je voelt groeien, bouw je al een band op met je kindje. Wanneer de bevalling steeds dichterbij komt, wil je natuurlijk op alles voorbereidt zijn. Je kunt bij je zorgverzekeraar vaak een kraampakket aanvragen. Op deze pagina lees je waar het Ditzo kraampakket uit bestaat en wanneer je hier precies voor in aanmerking komt. Daarnaast vertellen wij je graag hoe je op de hoogte kunt blijven van leuke gratis babycadeautjes en handige babytips. Zeker in je kraamperiode kan het fijn zijn om de tips als houvast te gebruiken. Geniet vooral lekker van de eerste periode met je kleintje!

Waar bestaat het Ditzo kraampakket uit?

Het Ditzo kraampakket bevat allerlei handige medische producten die je tijdens je bevalling en gedurende de kraamperiode hard nodig hebt. Denk hierbij aan wondkompressen, een navelklem, matrasbeschermers, watten, onderleggers en nog veel meer. Het kraampakket is zowel geschikt voor de thuisbevalling of een bevalling in het ziekenhuis. De inhoud van het pakket helpt de verloskundige en de kraamverzorgende om je zo goed mogelijk te verzorgen. Heb je spulletjes over na je kraamperiode? Dan zou je dit kunnen doneren aan een stichting voor mama’s in binnen- en buitenland die het hard nodig hebben. Zo zorg je direct nog voor een goede daad.

Wanneer kom je in aanmerking voor het Ditzo kraampakket?

Ben je verzekerd via Ditzo en heb je een ZorgBeter of ZorgBest verzekering bij deze verzekeraar? Dan kun je het Ditzo kraampakket gratis aanvragen. Heb je geen aanvullende verzekering lopen? Geen nood. Dan kun je het Ditzo kraampakket namelijk tegen een kleine vergoeding aanvragen. Het pakket kost minder dan €30 euro en kun je met iDeal betalen. Hierna duurt het ongeveer 3 dagen tot het op je thuisadres afgeleverd wordt. Wanneer je aanvullend verzekerd bent, krijg je het kraampakket uiterlijk 3 maanden voor je uitgerekende datum thuisgestuurd. Je kunt het kraampakket via de Ditzo website aanvragen, door in te loggen met je persoonlijke gegevens.

Ontvang handige babytips en verwijzingen naar gratis babycadeautjes van ons

Heb jij je Ditzo kraampakket al aangevraagd? Dan is het tijd om je voor nog meer gratis babydozen en babycadeautjes aan te melden. Dit kun je doen door je mailadres gratis aan ons door te geven via BabydozenAanvragen.nl. Op die manier kunnen wij je geregeld op de hoogte houden van de meest interessante aanbiedingen op babyproducten. Verder verwijzen wij je door naar gratis babycadeautjes. Verschillende winkels, babymerken en supermarkten organiseren weleens gratis babyacties. Hoe leuk is het om iets liefs, fijns of lekkers voor je baby thuisgestuurd te krijgen? Dit zorgt ervoor dat jullie er samen achter komen welke billendoekjes, fruithapjes en douchegels bijvoorbeeld het beste bij jullie passen.

Daarnaast is het erg fijn om zo nu en dan handige babytips te ontvangen. Hoe zorg jij voor een sterkere band met je kleintje? Welk huiltje kan een signaal zijn voor trek, verdriet, pijn of verveling? De tips helpen je om je baby door en door te leren kennen en jullie band te versterken.

4.3/5 - (26 stemmen)