Babybox Blokker

*

Wauw! Na al die maanden zit de bevalling er al op en kun je tijdens de kraamperiode eindelijk van je baby genieten. Hoe bijzonder is het dat jij je kindje nu kunt zien en vast kunt houden? Nu je baby er is, mag dat gevierd worden. Vandaar dat sommige winkels je een gratis babydoos aanbieden. Op deze pagina lees je welke producten in de Babybox Blokker terug te vinden zijn en wat de voordelen van deze handige en schattige babydoos zijn. Verder leggen wij je graag uit op welke manier je nog meer gratis babypakketten van andere winkels en supermarkten aan kunt vragen.

Welke producten kun je in de Babybox Blokker terugvinden?

Het leuke aan de Babybox van de Blokker is dat de inhoud eigenlijk altijd een verrassing zal zijn. Er worden namelijk iedere maand andere producten in dit gratis babypakket gedaan. Dit komt doordat verschillende babymerken en sponsoren elkaar afwisselen. Wat je in ieder geval kunt verwachten van de babydoos is dat er zowel verzorgende als informatieve producten in terug te vinden zullen zijn. Daarnaast mogen levensmiddelen zoals fruithapjes of opvolgmelk niet ontbreken. Soms worden er ook rompertjes of sokjes en een knuffel in de box gedaan. Ben jij benieuwd naar de inhoud van de gratis babydoos? Dan kun je de box tot 6 maanden na de geboorte van je kindje aanvragen.

Wat zijn de voordelen van de Babybox Blokker?

De Babybox van de Blokker is speciaal voor net bevallen mama’s samengesteld. Er zitten niet alleen geweldige producten voor je baby in, maar er wordt ook zeker aan jouw welzijn en gezondheid gedacht. Tijdens de kraamperiode zet je de eerste stappen om de band met je kindje verder op te bouwen. Hechting is een belangrijk onderdeel van dit proces. De fijne producten in de Babybox van de Blokker helpen je om jezelf en je kindje optimaal te kunnen verwennen.

Het fijnste aan de babydozen is dat je van tevoren alvast een mooie voorraad van bepaalde babyproducten kunt aanleggen. Dit scheelt je gedurende de kraamperiode meerdere ritjes naar de supermarkt. Hierdoor houd je meer tijd over om je baby zoveel mogelijk te vertroetelen.

Wil je ook andere gratis babydozen aanvragen? Laat dan je e-mail achter

Hoe leuk is het dat meerdere winkels, supermarkten en babymerken na de geboorte van je kindje een gratis babypakket aan je aanbieden? Wil je weten welke winkels of merken meedoen met een actie zoals de Babybox van Blokker? Dan kun je op de hoogte worden gehouden door je mailadres gratis aan BabydozenAanvragen.nl door te geven. Wij sturen je babytips, aanbiedingen voor bepaalde babyproducten en verwijzingen naar gratis babycadeautjes door. Wanneer je kleintje er is, is het belangrijk dat je goed voor jezelf blijft zorgen. Zit je zelf goed in je vel? Dan voelt je baby dit aan en zal de kleine zich ook fijn voelen.

Probeer daarom ook fijne verzorgende producten voor jezelf en de baby uit. Geniet van jullie tijd samen en kom er door de gratis babypakketten achter welke merken het beste bij jullie passen.

4.6/5 - (25 stemmen)