FBTO kraampakket

*
FBTO kraampakket

Wauw! Wat geweldig dat je eerdaags je kleine wonder op de wereld zal zetten. Om zo goed mogelijk op de bevalling en de kraamperiode voorbereidt te zijn, kun je alvast de nodige medische producten in huis halen. Sommige zorgverzekeraars bieden je een gratis of voordelig kraampakket aan. Op deze pagina lees je meer over de inhoud van het FBTO kraampakket. Daarnaast kom je erachter op welk moment je voor dit babypakket van deze zorgverzekeraar in aanmerking komt. Verder vertellen wij je graag hoe je altijd en overal op de hoogte blijft van de beste deals op geselecteerde babyproducten.

Lees hier alvast meer over de inhoud van het FBTO kraampakket

FBTO biedt je een voordelig FBTO kraampakket aan op het moment dat je zwanger bent en een zorgverzekering bij hen hebt. Dit zorgt ervoor dat je goed voorbereidt bent op je bevalling en de kraamperiode die daarop volgt. In het FBTO kraampakket vind je allerlei medische producten terug, die je verloskundige en kraamverzorgende kunnen gebruiken. Het kraampakket is zowel geschikt voor een bevalling in het ziekenhuis als een thuisbevalling.

De producten die zeker niet mogen ontbreken in je geboortedoos zijn een navelklem, matrasbeschermers, wondkompressen, watten, gaasjes, desinfecterende gel, ontsmettingsalcohol en kraamverband. Het pakket zorgt ervoor dat je alles in huis hebt en jij je om de medische producten in ieder geval geen zorgen hoeft te maken.

Op welke moment kom je voor het FBTO kraampakket in aanmerking?

Het FBTO kraampakket kun je aanvragen als je verzekerd bent via de FBTO. Het kraampakket kun je vanzelfsprekend aanvragen op het moment dat je zwanger bent. Dit doe je door het pakket online bij hen te bestellen. Je betaalt een kleine vergoeding inclusief verzendkosten om het kraampakket in huis te krijgen. De betaling regel je met iDeal. Hierna kun je het kraampakket al binnen 3 dagen in huis verwachten. Wist je dat jij je baby of geadopteerde kindje binnen 4 maanden na de geboorte bij een zorgverzekeraar dient aan te melden? Dit kun je ook makkelijk en snel via FBTO doen.

Zorg dat je altijd en overal op de hoogte bent van interessante aanbiedingen op babyproducten

Nu je weet hoe je het FBTO kraampakket kunt aanvragen, liggen er nog veel meer gratis babycadeaus en babypakketten op je te wachten. Laat je e-mailadres gratis achter op BabydozenAanvragen.nl en wordt direct op de hoogte gehouden van interessante aanbiedingen, babytips en meer gratis babypakketten. Hoe leuk is het om verschillende babymerken met je kindje uit te proberen? Door verschillende merken te gebruiken, kom je erachter welk merk het beste bij jezelf en je baby past. Ga samen op ontdekkingsreis en onthoud: je baby en jijzelf verdienen alleen het allerbeste.

Een blije mama is een blije baby en dat geldt zeker ook andersom. Vandaar dat wij jou niet vergeten. Je kunt namelijk ook allerlei verzorgende producten voor jezelf uittesten. Waar wacht je nog op? Meld je vandaag aan en geniet van alle gratis extra’s, tips en aanbiedingen voor jezelf en de baby.

5/5 - (11 stemmen)