Kraampakket

*

Op het moment dat je zwanger bent, gebeurt er heel veel in je lichaam en gaat er een hele nieuwe wereld voor je open. Om je zo goed mogelijk op de bevalling en de eerste weken met je kleintje voor te bereiden, kun je alvast een kraampakket aanvragen of samenstellen. Dit pakket bestaat uit medische, verzorgende, handige en onmisbare producten of middelen die je tijdens je kraamweek op weg helpen. Op deze pagina lees je wat je van een kraampakket kunt verwachten en welke voordelen eraan zitten. Verder vertellen wij je graag uit welke schattige en handige (gratis) babydozen je allemaal kunt kiezen.

Wat kun je van een kraampakket verwachten?

Een kraampakket wordt ook wel een babydoos of babypakket genoemd. Je kunt deze pakketten bij je verzekeraar aanvragen. Ook een aantal supermarkten, babymerken en babymagazines geven de babydozen met liefde aan je weg. Vooral tijdens je bevalling en de kraamperiode zal je de babydoos als je overlevingspakket gaan zien. De verloskundige en de kraamverzorgende kunnen medische producten zoals een navelklem, kraamverband, ontsmettingsalcohol, gaasjes en verbandwatten goed gebruiken om je optimaal te verzorgen. Daarnaast zitten er ook een aantal verzorgende, ontspannende en schattige producten in de babydoos, zodat je gedurende de hectische eerste dagen met je kleintje toch samen tot rust kunt komen.

Wat zijn de voordelen van een kraampakket?

Wanneer je een (gratis) kraampakket aanvraagt, krijg je een babydoos thuisgestuurd of ontvang je een voucher waarmee je het pakket kunt ophalen bij de winkel. Het voordeel van de babydoos is dat er allerlei bruikbare en onmisbare producten in zitten die je tijdens de bevalling of je kraamperiode nodig zal hebben. Daarnaast zijn sommige pakketten volledig gericht op een bepaald babymerk, zodat je kunt testen of die producten bij jou en je kindje passen. Heb je een babyshower of vraagt je kraamvisite je welk cadeautje je graag zou ontvangen? Dan kan je altijd een bepaald pakket aan ze vragen wat je nog niet hebt uitgeprobeerd.

Heb je na je bevalling en kraamperiode nog spulletjes uit het pakket over, die je zelf niet meer nodig hebt? Dan kun je direct nog een goede daad doen. Deze spulletjes kun je namelijk doneren aan een stichting die mama’s met een kleiner budget of in ontwikkelingslanden steunt.

Kies het pakket uit dat het beste bij je past

Via BabydozenAanvragen.nl ondersteunen wij je graag met handige tips en verwijzen wij je naar (gratis) kraampakketten door. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je e-mailadres bij ons achterlaten, zodat wij leuke gratis babycadeautjes en aanbiedingen naar je mail kunnen sturen. Als jonge ouders komt er veel op jullie af! Vandaar dat het erg fijn kan zijn om zo nu en dan gratis pakketjes opgestuurd te krijgen. Een babydoos bevat vaak handige producten voor jezelf én de kleine. Hierdoor kun je goed voor jezelf en je baby zorgen.

Door meerdere merken te proberen, kom je erachter waar jij en je baby het beste op reageren. Denk hierbij aan verschillende douchegels, tandpasta’s, fruithapjes, babykoekjes en nog veel meer!

5/5 - (10 stemmen)