Plus babydoos

*

Gefeliciteerd! Er gaat niets boven je baby voor het eerst zien, vasthouden en aan de rest van de wereld te showen. Als kersverse ouder(s) zijnde, komt er gedurende de kraamperiode veel op je af. Hoe fijn is het dan om verschillende gratis babypakketten klaar te hebben staan? De babydozen bevatten gratis proefpakketjes van verzorgende producten en levensmiddelen. Op deze pagina lees je op welke manier jij je eigen Plus babydoos kunt aanvragen. Verder lees je alvast wat voor handige en lieve producten je in het babypakket kunt verwachten en vertellen wij je hoe je van de laatste aanbiedingen en tips op babygebied op de hoogte kunt blijven.

Op welke manier kun je de Plus babydoos aanvragen?

Je kunt de Plus babydoos tot 2 maanden na de geboorte van je kindje aanvragen. Een voorwaarde is wel dat je de Plus folder in de bus dient te krijgen, voor je in aanmerking komt om de babybox bij een filiaal bij jou in de buurt kunt ophalen. Meld je online aan, ontvang een bevestiging en haal het pakket direct op. Het leuke aan deze gratis babybox is, dat er zowel producten voor jezelf als de baby in terug te vinden zijn. Dit zorgt ervoor dat je gedurende de kraamperiode optimaal van je kindje kunt genieten. Leer elkaar beter kennen, probeer gratis producten uit en kom erachter welke merken het beste bij jullie passen.

De Plus babydoos biedt je allerlei fijne en schattige producten aan

Wow! De Plus babydoos bevat in ieder geval producten ter waarde van €40 euro. Je kunt er vooral verzorgende producten en levensmiddelen in verwachten. Wist je dat ieder Plus filiaal een andere inhoud aan de babydoos meegeeft. Zo kan de ene Plus babydoos bijvoorbeeld meer fruithapjes bevatten terwijl je in de andere babydoos bijvoorbeeld eerder waspods of handige essentials zoals luiers en billendoekjes kunt terugvinden. Hoe dan ook is het superleuk om dit gratis babypakket aan te vragen en samen met je baby uit te pakken. Geniet lekker van de producten en kom erachter of je sommige merken vaker wil kopen of niet.

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en tips op babygebied

Heb je de geweldige Plus babydoos al aangevraagd? Dan staat er nog veel meer leuks op jou en je baby te wachten! Wist je dat je gratis op de hoogte kunt worden gehouden van de laatste babytrends, gratis babycadeautjes en aanbiedingen op verschillende babyproducten? Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is je e-mailadres bij BabydozenAanvragen.nl achter te laten. Wij sturen je de handigste nieuwtjes, tips en aanbiedingen toe, zodat je optimaal van de eerste periode met je baby kunt genieten. Naast het feit dat wij je kindje vooropstellen, vergeten we de mama’s zeker niet.

Hoe fijn is het om allerlei gratis proefpakketjes met je kleintje uit te kunnen proberen? Welke verzorgende producten vinden jullie het fijnst? Welk merk voor fruithapjes, koekjes en andere levensmiddelen valt in de smaak? Ga samen met je kindje op een leuke ontdekkingsreis en kom erachter welke merken het beste bij jullie passen.

Rate this page