CZ kraampakket

*
CZ kraampakket

Wanneer je zwanger bent en de bevalling eraan zit te komen, ga je een spannende periode tegemoet. Het maakt niet uit of het je eerste, tweede of derde kindje is, de bevalling en de kraamperiode zijn intens en dan is het wel zo fijn om overal op voorbereid te zijn. Je zou bij je zorgverzekeraar bijvoorbeeld een babydoos kunnen aanvragen. Op deze pagina lees je wat er in het CZ kraampakket zit en wat de voordelen ervan zijn. Daarnaast kun je jouw e-mail gratis achterlaten om van handige tips en aanbiedingen van babyproducten voor je kindje op de hoogte te blijven.

Hoe ziet de inhoud van het CZ kraampakket eruit?

Wanneer je voor het CZ kraampakket kiest, kun je een aantal medische en verzorgende producten verwachten. Deze producten helpen je tijdens en na de bevalling om zo snel mogelijk weer op de been te komen. Je ontvangt bijvoorbeeld desinfecterende gel, alcohol om mee te ontsmetten, een kraammatras, watten, steriele gaasjes, kraamverbanden, kompressen, matrasbeschermers, een navelring, stretchbroekjes en onderleggers. Daarnaast zitten er nog wat leuke verrassingen in het CZ kraampakket. Het is het handigste om deze babydoos in ieder geval alvast 5 maanden voor de bevalling aan te vragen bij CZ. Dan weet je zeker dat de spulletjes op tijd in huis zijn.

Het kraampakket wordt in ieder geval gratis bij je thuisbezorgd in de 7e maand van je zwangerschap. Ben je zelf niet verzekerd via CZ, maar je partner wel? Dan zou je de babydoos ook via je partner aan kunnen vragen.

Welke voordelen zitten er aan het CZ kraampakket?

Het mooie aan het CZ kraampakket is dat je dit aan kunt vragen als je aanvullend verzekerd bent, maar ook als je een basisverzekering bij CZ afneemt. Wanneer je zwanger bent, trakteert de verzekeraar je op een handige babydoos, waarin een aantal essentials voor je bevalling en kraamperiode verpakt zitten. Je kunt de babydoos makkelijk en snel online aanvragen of met de geboorteadviseurs van de verzekeraar bellen om er eentje te bestellen. Verder wordt verloskundige hulp, kraamzorg en sommige zwangerschapscursussen ook vergoed door je verzekeraar. Ben je pas overgestapt van zorgverzekeraar en heeft je oude verzekeraar je nog geen kraampakket gestuurd? Dan zorgt CZ ervoor dat je dit alsnog zo snel mogelijk ontvangt.

Laat je e-mailadres achter en ontvang gratis babycadeaus en handige babytips

Naast het CZ kraampakket kun je nog meer interessante en vaak ook gratis babypakketten aanvragen. Wanneer je kersverse ouder(s) bent, mag er iets gevierd worden. Vandaar dat je via BabydozenAanvragen.nl kunt bekijken welke gratis babyproducten op je liggen te wachten. Laat je mailadres gratis bij ons achter en ontvang handige babytips, aanbiedingen voor babyproducten en gratis babycadeautjes per mail. Hoe leuk is het om samen met je baby op ontdekkingsreis te gaan, naar welke babymerken en producten het beste bij jullie passen? Daarnaast mag je zeker jezelf niet vergeten in de kraamperiode. Dus je kunt vaak ook fijne en verzorgende producten voor mama’s uitproberen.

Wanneer jij goed voor jezelf zorgt, voelt je kleintje dit aan en zal de baby ook lekkerder in zijn/haar vel zitten. Verwen jezelf en je baby maar goed, want dat verdienen jullie!

5/5 - (23 stemmen)