Gratis slabbetje

Slabbetjes en baby’s zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Feitelijk kan een pasgeboren baby tot aan de leeftijd van zes maanden helemaal niet zonder een slabbetje. Dat betekent dus dat je als ouders altijd voldoende slabbetjes in huis moet hebben en dat om die reden een gratis slabbetje nooit weg is. Als jij ook in het bezit wilt komen van een gratis slabbetje, meld je dan gewoon aan op BabydozenAanvragen.nl. Dan kun je zomaar in het bezit komen van een gratis blije doos en van allerlei gratis producten voor de baby. En welke ouder wil dat nou niet?

*

Een gratis slabbetje is nooit weg!

In feite kan geen enkele baby zonder een slabbetje. Een gratis slabbetje zorgt er namelijk voor dat de kleding van de baby enigszins schoon en droog blijft, zeker als er gegeten wordt. Zeker als baby’s beginnen met het ontdekken van eten, hebben ze de neiging om eten en drinken te laten vallen. Draagt jouw baby dan geen slabbetje, dan blijf je de kleding van jouw zoon of dochter verschonen. En dat is uiteraard ook weer niet de bedoeling. Een slabbetje wordt overigens ook wel eens een spuugdoekje genoemd. Elke ouder kan raden waarom die term ook wel gebruikt wordt.

Geen baby kan zonder een slabbetje

Een slabbetje is niet meer dan een lapje stof dat door de baby om de bek gedragen wordt. Slabbetjes heb je in tal van verschillende soorten en maten en in alle kleuren van de regenboog. Je kunt kiezen voor geheel effen slabbetjes, maar even gemakkelijk kiezen voor slabbetjes met allerlei figuurtjes en bedrukkingen. Ook zijn er speciale slabbetjes beschikbaar voor baby’s tot de leeftijd van zes maanden en speciaal voor oudere baby’s. Slabbetjes kun je gewoon uitwassen, maar dat neemt niet weg dat je altijd meer dan voldoende slabbetjes in huis moet hebben en dat dus een gratis slabbetje geen overbodige luxe is.

Meld je gratis aan op BabydozenAanvragen.nl

Wil jij ook graag een gratis slabbetje? Meld je dan meteen en helemaal gratis aan op BabydozenAanvragen.nl. Hier krijg je als ouder namelijk tips hoe je in het bezit kunt komen van allerlei gratis babyproducten. Ook word je via e-mail altijd op de hoogte gehouden van aantrekkelijke kortingen op verschillende babyproducten. Zowel aanmelden als afmelden is erg gemakkelijk!

Waarom is een gratis slabbetje nooit verkeerd?

Een gratis slabbetje komt altijd uit. Dit omdat je er gewoon nooit genoeg van in huis kunt hebben. Een slabbetje voorkomt dat de kleding van jouw baby tijdens het eten steeds nat en vuil wordt. Zo voorkom je dat jij jouw baby na elke maaltijd moet verschonen.

Zit er in de gratis blije doos alleen een gratis slabbetje?

Nee hoor. In een gratis blije doos vind je in negen van de tien gevallen veel meer gratis babyproducten. Je moet dan denken aan een gratis speendoek, een gratis speen, gratis Sudocrem of gratis baby sokjes.

Hoe kun je gemakkelijk in het bezit komen van een gratis slabbetje?

Je kunt gemakkelijk in het bezit komen van een gratis slabbetje door je gratis aan te melden bij BabydozenAanvragen.nl. Je krijgt hier talloze tips om in het bezit te komen van allerlei verschillende gratis babyproducten. Ook krijg je regelmatig via e-mail aanbiedingen en leuke kortingen binnen, Aan- en afmelden is overigens erg eenvoudig en zoals gezegd helemaal gratis.

5/5 - (11 stemmen)