VGZ kraampakket

VGZ kraampakket aanvragen
*

Ben je een mommy to be? Dan merk je vast dat je laatste weken richting de bevalling best spannend kunnen zijn. Het kan helpen om je rustiger te voelen als je alvast goed op de bevalling en de kraamperiode bent voorbereidt. Dit kun je doen door een aantal onmisbare medische, verzorgende en schattige producten van tevoren in huis te halen. Op deze pagina lees je wat de voordelen van het VGZ kraampakket zijn en welke producten je in deze babydoos kunt terugvinden. Verder kom je erachter op welke manier je van de liefste gratis babycadeaus en interessante aanbiedingen op de hoogte kunt blijven.

Wat zijn de voordelen van het VGZ kraampakket?

Eén van de belangrijkste voordelen van het VGZ kraampakket is dat je het makkelijk en snel online kunt aanvragen via Mijn VGZ. Heb je een basisverzekering en ben je niet aanvullend verzekerd? Dan is het kraampakket niet geheel gratis, maar kun je het alsnog voordelig aanvragen. De prijs die je dan betaald is inclusief verzendkosten. Hiermee kom je direct bij het volgende voordeel uit. Het kraampakket wordt namelijk naar je woonadres gestuurd. Dit is wel zo fijn, aangezien je er de deur niet voor uit hoeft.

De medische en verzorgende producten die je in het VGZ kraampakket terugvindt, kunnen zowel door de verloskundige als de kraamverzorgende gebruikt worden. Dit helpt hen om je de best mogelijke zorg te bieden tijdens en net na je bevalling. Wanneer jij je snel weer lekker in je vel voelt, draagt dit bij aan het ontwikkelen van een hechte band met je baby.

Welke fijne producten kun je in het VGZ kraampakket terugvinden?

Het VGZ kraampakket kun je tot de 5e maand van je zwangerschap bij de zorgverzekeraar aanvragen. Wanneer je dit doet, wordt het pakket uiterlijk in de 7e maand van je zwangerschap bij je afgeleverd. Je vindt zowel medische als verzorgende producten in de babydoos terug, die je tijdens je bevalling in je eigen woning of het ziekenhuis goed kunt gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een navelklem, matrasbeschermers, desinfecterende zeep, alcohol voor wondverzorging, steriele gaasjes, kraamverband en nog veel meer. Daarnaast zitten er vaak ook lieve extra’s in het kraampakket zoals een knuffeltje of een rompertje voor je kleine.

Wil je op de hoogte blijven van gratis babycadeaus en mooie aanbiedingen?

Ben je benieuwd hoe en waar jij je VGZ kraampakket kunt aanvragen? Dan adviseert BabydozenAanvragen.nl je graag op dit gebied. Laat je mailadres gratis bij ons achter om op de hoogte te worden gehouden van de liefste gratis babycadeaus, de meest recente aanbiedingen op het gebied van babyproducten en ontvang handige babytips. Als kersverse ouders komt er veel op je af. Het maakt niet uit of het je eerste, tweede of derde kindje is. Iedere baby is anders en het kost tijd om het karakter van je kindje te leren kennen. Het is een geweldige ontdekkingsreis en het is extra leuk om verschillende babyproducten en babymerken met je kleintje uit te proberen.

5/5 - (13 stemmen)