Univé kraampakket

unive kraampakket aanvragen
*

Gefeliciteerd! Je bent zwanger en de bevalling komt steeds dichterbij. Om ervoor te zorgen dat je volledig bent voorbereidt op het grote moment, kun je van tevoren alvast een aantal zaken regelen. Allereerst is het belangrijk dat je over voldoende medische producten beschikt. Deze producten kun je vaak bij je zorgverzekeraar aanvragen. Op deze pagina lees je wat er in het Univé kraampakket zit en wanneer je dit pakket aan kunt vragen. Daarnaast laten wij je graag weten op welke manier je op de hoogte kunt blijven van de beste aanbiedingen op babyproducten en hoe en waar je de liefste gratis babycadeaus kunt aanvragen.

Wat zit er in het Univé kraampakket?

Het Univé kraampakket bevat onmisbare medische producten die je tijdens je bevalling en kraamperiode nodig hebt. Denk hierbij aan matrasbeschermers, stretchbroekjes, gaasjes, verband, wondkompressen, desinfecterende handgel, een navelklem en nog veel meer. Al deze medische producten zorgen ervoor dat de verloskundige en kraamverzorgster je optimaal kunnen verzorgen en ondersteunen. Na je bevalling wil jij je zo snel mogelijk weer fijn en fit voelen. Vandaar dat het belangrijk is dat jij jezelf goed laat verzorgen. Zorg dat je overal op voorbereid bent en jij je gedurende de kraamperiode extra laat verwennen.

Wanneer kom je in aanmerking voor het Univé kraampakket?

Ben je verzekerd bij Univé? Dan kun je het Univé kraampakket zowel bij een compacte als de complete zorgverzekering aanvragen. Het kan wel zijn dat je een klein prijsje bij dient te betalen, als je niet aanvullend verzekerd blijkt te zijn. Log in op de site van de zorgverzekeraar en zoek daar naar de link om het Univé kraampakket aan te vragen. Het pakket krijg je vervolgens thuisgestuurd rond de 7e maand van je zwangerschap. Aangezien het vooral om medische producten gaat, is het wel zo fijn om de babydoos op tijd binnen te hebben. Het kraampakket komt zowel van pas als je thuis of in het ziekenhuis bevalt.

Mis nooit meer een gratis babycadeau of interessante aanbiedingen

Nu je meer over het Univé kraampakket weet, is het ook wel fijn om meer over andere (gratis) babydozen te weten te komen. Op BabydozenAanvragen.nl kun jij je mailadres gratis achterlaten, zodat wij je op de hoogte kunnen houden van interessante aanbiedingen op babyproducten. Verder zenden wij ook graag handige babytips naar je toe, zodat je die kunt raadplegen als je vragen over het verzorgen van je baby nodig hebt. Als kersverse ouder(s) zijnde, komt er veel op je af en dan kan het geen kwaad om toegang te hebben tot handige tips. Daarnaast zal jij je zelfverzekerder voelen als je op bepaalde momenten precies weet wat je voor je baby kunt doen.

Verder sturen wij je ook nog verwijzingen naar lieve gratis babycadeautjes. Dit zorgt ervoor dat je meerdere merken en babyproducten gratis kunt uitproberen. Hierdoor ontdek je samen met je kleintje welke producten wel of niet bij jullie in de smaak vallen. Geniet vooral van je kindje en blijf goed voor jezelf zorgen. Wanneer jij blij en relaxt bent, is je kleintje dat ook!

4.9/5 - (15 stemmen)