Blokker Zwangerbox

*

Gefeliciteerd! Je hebt één van je meest uitdagende en belangrijke prestaties van je leven geleverd. Je hebt je baby gezond en wel op de wereld gezet! Na de bevalling start de kraamperiode en dan mogen jij en de baby eens even goed verwend worden. Dit kun je doen door de gratis babydozen van bepaalde supermarkten of winkels aan te vragen. Op deze pagina lees je op welke manier je de Blokker Zwangerbox kunt aanvragen. Daarnaast kom je erachter welke producten je in deze lieve babydoos kunt verwachten. Wil je op de hoogte blijven van de leukste gratis babycadeautjes en interessante aanbiedingen? Dan vertellen wij je graag hoe jij je gratis aanmeldt voor onze informatieve mails.

Geweldig! De Blokker Zwangerbox kun je nu gratis aanvragen

Ben je zwanger en komt de bevalling steeds dichterbij? Dan kun je tot je uitgerekende datum de gratis Blokker Zwangerbox aanvragen. Het leuke is dat de Blokker twee verschillende boxen voor je klaar heeft staan. De Blokker Babybox kun je tot 6 maanden na de bevalling aanvragen. Daar zitten ook weer hele andere producten in dan die je in de Blokker Zwangerbox terugvindt. Beide babydozen kun je met een speciale ophaalkaart in een filiaal bij jou in de buurt ophalen. De ophaalkaart ontvang je per mail als jij je voor de babydozen hebt ingeschreven.

Let er wel op dat jij of je partner jezelf dient te legitimeren en dat je een bevestiging van de zwangerschap of geboorte van je kindje bij de hand hebt.

Welke producten vind je in de Blokker Zwangerbox terug?

Het leuke aan de Blokker Zwangerbox is dat de inhoud van de babydoos per maand kan verschillen. Hoe leuk is het om te weten dat de inhoud een totale verrassing zal zijn? Je kunt er in ieder geval rekening mee houden dat er allerlei verschillende proefmonsters en babyproducten in terug te vinden zijn. Dit kunnen verzorgende producten zijn, maar bijvoorbeeld ook sokjes, luiers, kortingsbonnen, levensmiddelen zoals fruithapjes, babykoekjes of zakjes opvolgmelkpoeder zijn. Verder zitten er vaak gratis babymagazines bij en kun je soms een voordeelpas verwachten. Ben jij al nieuwsgierig naar de inhoud van je Blokker babypakket?

Geniet van de leukste gratis babycadeautjes en interessante aanbiedingen

Heb jij de Blokker Zwangerbox al aangevraagd? Via BabydozenAanvragen.nl kom je erachter welke andere winkels, supermarkten en babymerken ook gratis babydozen uitdelen. Het is erg leuk om de gratis babydoos met je kindje te ontdekken. Vaak zitten er handige producten zoals luiers, een knuffeltje of verschillende fruithapjes in. Het zijn in ieder geval allerlei producten die je gratis voor jezelf of je kindje kunt uitproberen. Laat je e-mail gratis bij ons achter als je handige babytips, interessante aanbiedingen of verwijzingen naar gratis babycadeautjes wenst te ontvangen.

Hoe fijn is het om te weten dat je er tijdens de kraamperiode niet alleen voor staat? De babytips helpen je om je kindje beter te begrijpen en geven je een mogelijkheid om meer over het kersverse ouderschap te leren. Geniet van je kleintje en vergeet niet voor jezelf te blijven zorgen!

4.9/5 - (42 stemmen)