Menzis kraampakket

Menzis kraampakket aanvragen
*

Wanneer je steeds dichterbij je bevalling en de kraamperiode komt, is het wel zo fijn om een voorraadje met handige producten tijdens de eerste weken met je kleintje in huis te hebben. Wist je dat sommige verzekeraars je een onmisbaar kraampakket aanbieden, op het moment dat je zwanger bent van je kindje? Vraag gerust naar de mogelijkheden en lees hier alvast meer over de babydoos van Menzis. Op deze pagina lees je welke babyproducten in het Menzis kraampakket terug te vinden zijn en op welke manier je dit fijne kraampakket kunt aanvragen. Verder ontdek je hoe je van de nieuwste babytrends op de hoogte kunt worden gehouden.

Welke handige producten kun je in het Menzis kraampakket terugvinden?

Het Menzis kraampakket is voor iedere zwangere vrouw die tenminste een basisverzekering bij deze zorgverzekeraar heeft lopen. Hoe fijn is het om voor je bevalling en kraamperiode een pakket met medische en verzorgende producten te ontvangen? De babydoos kun je gewoon in de babykamer bewaren en kun je zowel tijdens een thuisbevalling als een bevalling in het ziekenhuis meenemen. De medische babydoos bevat onder andere matrasbeschermers, luiertape, navelstrengklemmen, wondkompressen in verschillende maten, inlegverband, kraamverband, een stretchbroekje, flesje alcohol van 70%, desinfecterende handgel, verbandwatten en een lief cadeautje voor je kleine van Menzis zelf. Met deze medische producten kunnen de verloskundige en kraamverzorgende je optimaal verzorgen en ondersteunen.

Op welke manier kun jij je eigen Menzis kraampakket aanvragen?

Ben je verzekerd via Menzis en zou je het Menzis kraampakket graag ontvangen? Dan is het belangrijk dat je het Menzis kraampakket voor de 20e week van je zwangerschap al aanvraagt. Dan is de zorgverzekeraar namelijk ruim op tijd met de verzending van het pakket. Je ontvangt het kraampakket in de 7e maand van je zwangerschap. Op die manier is het op tijd bij je binnen voor je bevalling en kraamperiode. Je kunt de babydoos online makkelijk en snel aanvragen door het aanmeldformulier in te vullen. Het is goed om te weten dat de belangrijkste kosten voor je bevalling door de basisverzekering gedekt worden. Denk hierbij aan de 20-weken echo, consulten bij je verloskundige, de bevalling en kraamzorg.

Wees als eerste op de hoogte van de nieuwste trends op babygebied

Wil je het Menzis kraampakket aanvragen? Dan verwijst BabydozenAanvragen.nl je graag door naar de verzekeraar. Verder kun je ervoor kiezen om je mailadres achter te laten op onze website, zodat wij je van interessante aanbiedingen op babyproducten op de hoogte kunnen houden. Daarnaast ontvang je zo nu en dan verwijzingen naar lieve gratis babycadeautjes. Hoe leuk is het om verschillende producten met je kleintje uit te proberen? Samen komen jullie erachter welke babymerken het beste bij jullie passen. Probeer bijvoorbeeld gratis babykoekjes, fruithapjes en luiermerken uit.

Jij wil alleen het beste voor je baby, wat heel logisch is! Vandaar dat wij je ook een aantal handige babytips voor kersverse ouders kunnen toesturen. Hoe meer je over baby’tjes leert, des te beter je aan de band met je kleintje kunt werken.

5/5 - (12 stemmen)