OHRA kraampakket

OHRA kraampakket aanvragen
*

Gefeliciteerd! Je bent zwanger en de bevalling komt steeds dichterbij. Je hebt al maanden uitgekeken naar het moment waarop jij je baby voor het eerst kunt zien en vast kunt houden. De bevalling en de kraamperiode zijn een heftige maar fantastische tijd. Bereid je goed voor, zodat je straks optimaal van je baby kunt genieten! Op deze pagina lees je wat voor type producten je in het OHRA kraampakket terug kunt vinden. Daarnaast lees je wanneer en op welke manier je dit babypakket kunt aanvragen bij je zorgverzekeraar. Als laatste kom je erachter hoe je interessante en handige informatie van ons kunt blijven ontvangen, waarmee je alles uit je kraamperiode en de eerste maanden met je baby kunt halen.

Wat voor producten vind je in het OHRA kraampakket?

Het OHRA kraampakket bevat medische en verzorgende producten voor jezelf en de baby. Daarnaast zit er ook een schattige knuffel in. De inhoud van deze babybox is vooral bedoelt voor je bevalling en de kraamperiode die daarop volgt. Het is goed om te weten dat de inhoud van het pakket door huisartsen en verloskundigen is samengesteld. Zo weet je zeker dat alles wat je écht nodig hebt, in ieder geval in het kraampakket terug te vinden is. Controleer na ontvangst van het pakket even of je alles netjes hebt gekregen. De handige checklist wordt meegezonden.

Wanneer en op welke manier vraag jij je OHRA kraampakket aan?

Heb je een zorgverzekering bij de OHRA en ben je zwanger? Dan kun je het OHRA kraampakket telefonisch of via hun online formulier aanvragen. Dit kun je wel pas doen nadat je de kraamzorg geregeld hebt via het kraamcentrum. De kraamzorg kun je tot uiterlijk het einde van de 4e maand van je zwangerschap aanvragen. Geef dan ook direct aan of je één kindje of een meerling verwacht. Het OHRA kraampakket kun je tot in de 7e maand van je zwangerschap aanvragen. Je krijgt het pakket gratis en voor niets en het wordt gewoon aan huis bezorgd.

Laat je mail gratis bij ons achter en ontvang interessante en handige info

Wat fijn dat je nu weet hoe jij je eigen OHRA kraampakket kunt aanvragen. Naast het verwijzen naar (gratis) babycadeautjes, kun je op onze website BabydozenAanvragen.nl voor nog veel meer handige informatie terecht. Je kunt je e-mail gratis bij ons achterlaten, zodat wij de meest interessante aanbiedingen op babyproducten naar je toe kunnen sturen. Samen met je kleintje heb je vast een paar babymerken die favoriet zijn. Dan is het wel zo fijn als je soms gebruik kunt maken van mooie aanbiedingen om een voorraadje aan te kunnen leggen. Verder zorgen de gratis babycadeautjes en proefpakketten ervoor dat je kunt ontdekken welke merken het beste bij jullie passen.

Alsof dat nog niet voldoende is, kun je ook bij ons terecht voor handige babytips. Als kersverse ouder(s) zijnde, komt er veel op je af. Natuurlijk wil je alleen het beste voor je baby. Hoe fijn is het dan om tips van andere ouders te krijgen, zodat je de band met je kleintje vanaf dag 1 kunt versterken?

4.7/5 - (16 stemmen)