Blije doos Etos

Start je zwangerschap met de Blije doos Etos!

*

Gefeliciteerd met jullie aankomende kindje! Er komen deze periode een hoop nieuwe dingen op je af en je bent op zoek naar de beste producten voor jouw kleintje als hij of zij straks het daglicht ziet. Daarom is er speciaal voor jou als aanstaande moeder de Blije doos Etos. De Blije doos Etos is een doos vol verrassingen en helpt jou op weg om bekend te worden in de wereld van baby producten.

De inhoud van de Blije doos Etos

Waarschijnlijk kun je niet wachten totdat jullie kleintje er is en wil je alles zo goed mogelijk geregeld hebben. Maar wat heeft je kleintje straks eigenlijk nodig? Wat heb je zelf allemaal nodig tijdens en na je zwangerschap? En welke producten kun je daar het best voor gebruiken? De Blije doos Etos is er om jou hierin een stukje op weg te helpen. In de Blije doos Etos vindt je allemaal handige tips en leuke cadeaus als een speen en proefmonsters van verzorgingsproducten. Ook krijg je in de Blije doos Etos adviezen en kortingsbonnen voor de producten die jij straks nodig hebt om jouw en jullie kleintje de beste zorg te geven die hij of zij verdient.

Hoe kom je aan de Blije doos Etos

Om de Blije doos Etos te krijgen en zo snel mogelijk kennis te kunnen  maken van de cadeaus en verrassingen in deze doos, hoef je alleen je e-mail adres bij de hand te houden. Meld je aan met je e-mail adres op Baby Dozen Aanvragen .nl en ontvang stap voor stap tips om de Blije doos Etos te kunnen ontvangen. Als je zwanger bent mag je altijd de Blije doos Etos aanvragen, ook als je al eerder een kindje hebt gekregen en gebruik hebt gemaakt van de Blije doos Etos. Dan weet je natuurlijk al wel een beetje wat je kunt verwachten.

De Blije doos Etos is een cadeau voor jou

De Blije doos Etos is een cadeau voor jou om te vieren dat je in verwachting bent. Er zitten geen kosten verbonden aan de aanmelding voor de aanvraag en de Blije doos Etos zelf is ook helemaal gratis. Er komt al genoeg op je af en je hebt al genoeg zaken aan je hoofd tijdens je zwangerschap. We willen jou daarom graag op weg helpen en wil jou met een Blije doos Etos een blije en gelukkige mama maken!

 

 

4.8/5 - (12 stemmen)

Plaats een reactie