Blije doos voor papa

Speciaal voor aanstaande vaders, de Blije doos voor papa

*

Jullie verwachten je eerste kindje en zijn helemaal in de ban van dit mooie wonder. Geweldig en van harte gefeliciteerd met dit mooie nieuws! Natuurlijk wordt het meeste werk door de aanstaande moeder van jullie kleintje gedaan, maar jullie baby heeft straks ook de leukste papa van de wereld! Daarom is er speciaal alleen voor alle aanstaande vaders de Blije doos voor papa. Niet alleen als aanstaande moeder maar ook als aanstaande vader komen er veel nieuwe dingen op je af. Wat moet je als papa straks allemaal weten, hoe ondersteun je, je partner tijdens en na haar zwangerschap en hoe verzorgen jullie straks samen jullie kleine baby?

De Blije doos voor papa ontzorgt

Om jou als aanstaande vader een beetje op weg te helpen is er speciaal de Blije doos voor papa. De Blije doos voor papa ontzorgt je als het ware een stukje zodat jij je volledig kan richten op je partner tijdens haar zwangerschap en op jullie toekomstige kindje. Ook als papa komt er veel op je af zoals het meedenken voor de aanschaf van een kinderwagen, geduldig blijven tijdens emotionele schommelingen van je zwangere vrouw of vriendin en natuurlijk het klaarmaken van de baby kamer. Niemand heeft gestudeerd om vader te worden maar het is natuurlijk wel fijn om een beetje tips en ondersteuning te krijgen bij dit proces. De Blije doos voor papa is als het ware een doos vol met cadeaus en tips om jou te ontzorgen.

Hoe kom je aan een Blije doos voor papa?

Om in aanmerking te komen voor een Blije doos voor papa is het in eerste instantie wel handig natuurlijk dat je papa wordt. Als jij en je partner in verwachting zijn van een kindje dan kun je via Baby Dozen Aanvragen .nl de Blije doos voor papa aanvragen. Het maakt overigens niet uit of jullie al meerdere kinderen hebben of dat het de eerste baby is die jullie verwachten. Als eerste meld je, je aan met je e-mail adres op deze website. Kort daarna ontvang je advies hoe je de Blije doos voor papa’s zo snel mogelijk in huis kunt halen. Je staat de hele zwangerschap klaar voor je partner maar het is toch leuk dat ook jij een beetje in de watten gelegd kunt worden. We zien graag blije papa’s, dus wacht niet langer en meld je aan voor deze geweldige verrassing!

4.2/5 - (30 stemmen)

1 gedachte over “Blije doos voor papa”

Plaats een reactie